Putting dreams to work.

Community News, Chapter 1: Introducing Expert Business Support

Andra Costin on iunie 8th, 2023 / Rōnin insights / 3 min read

Suntem entuziasmați să-ți prezentăm noul nostru serviciu, Expert Business Support, creat special pentru a sprijini fondatorii de startup-uri cu ghidarea experților din comunitatea Rōnin, adaptată nevoilor lor specifice.

Înțelegem că dezvoltarea unei afaceri de succes necesită nu doar sprijin financiar, ci și cunoștințe, mentorat și perspective strategice. De aceea, acum oferim suport în afaceri pe o gamă largă de subiecte, acoperind atât etapele pre- și post-finanțare, cât și asistență continuă pentru extinderea și creșterea afacerii. 

Indiferent că ești un antreprenor la început de drum în căutarea îndrumării potrivite sau ai un startup deja consolidat și vrei să duci afacerea ta la un nivel superior, comunitatea noastră de experți în afaceri este aici pentru a te susține. 

 

Explorează comunitatea noastră de profesioniști experimentați care aduc la masă ani de experiență practică în industrie. Pentru fiecare profesionist poți regăsi mai multe detalii legate de experiența și background-ul lui, astfel încât să-i poți alege pe cei mai potriviți pentru nevoile tale.

Ai nevoie de îndrumare pe anumite subiecte pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel? Aplică pentru suport>>

Descoperă beneficiile colaborării cu profesioniști cu experiență, dedicați să valorifice întregul potențial al startup-ului tău. De la studii de piață la previziuni financiare, aspecte legale și nu numai, echipa noastră de experți are cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a te ajuta să reușești. Comunitatea noastră de mentori este dedicată să înțeleagă nevoile tale specifice și să lucreze împreună cu tine pentru a-ți oferi sfaturi personalizate și practice care te pot ajuta să-ți dezvolți afacerea.

Cu acest nou serviciu, ne propunem să ajutăm fondatorii de startup-uri să depășească provocările cu care se pot confrunta și să îi sprijinim să își dezvolte afacerile. Astfel, ne asigurăm că protejăm și interesele investitorilor noștri.

 

Pentru fiecare etapă de dezvoltare a afacerii tale, oferim următoarele servicii de consultanță: 

Pre-finanțare

Strategie, Definire poveste, Modelare financiară

Post-finanțare

Planificare strategică, Managementul performanței

Suport continuu pentru afaceri

Business mentorship, Asistență pe aspecte financiare, Îmbunătățirea produsului, Branding and marketing, Strategia de preț, IT & Analiza date, Match-making, HR & Legal, Coaching

 

Pregătit să accesezi sprijinul experților noștri?

Pentru a aplica pentru suport din partea unui expert din comunitatea noastră te rugăm să completezi formularul Aplică pentru suport

 

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Dacă vrei sa te alături comunității noastre de profesionisti pentru a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor te rugăm să completezi formularul Alătură-te comunității.

Share:

Not a rōnin yet?

Join us

Read more insights

Founder's Story / 10 min read

Paving the Path to Sustainable Fashion: Meet Romina, Founder of Dressingz

Andra Costin on iulie 24th, 2023

In times when fashion and technology may seem like two distant worlds, Romina, the founder of Dressingz, saw an opportunity to bridge the gap and create a transformative impact. With a remarkable background in the fast-paced tech and telco industry, Romina's journey took a fascinating turn when she decided to venture into the pre-loved fashion realm.

Investing Insights / 9 min read

Introducing ELEC: Redefining Travel for a Sustainable Future

Andra Costin on iulie 11th, 2023

With a focus on sustainability and a vision to redefine travel, ELEC is ready to reshape the way we commute & travel, inspiring a greener and more sustainable world. To uncover the story behind their mission, we sat down with Alexandru Manea, founder and CEO of ELEC.