Putting dreams to work.

Valorifică puterea și înțelepciunea comunității în beneficiul afacerii tale

Sprijinim fondatorii să strângă fonduri pentru următoarea etapă de dezvoltare
a afacerii lor prin implicarea comunității, expunere de brand și creșterea
loialității clienților

De ce Rōnin?

Un proces simplificat care duce
la crowdfunding de succes

1. Sprijin și angajament deplin

De la validarea modelului de business, îmbunătățirea planului de afaceri, expunere crescută de brand, intermedierea accesului la investitori și parteneri strategici și până la dezvoltarea propriei comunități și achiziție de noi clienți, suntem alături de tine și te ghidăm la fiecare pas din campania de crowdfunding.

2. Proces startup-friendly

Am construit un proces de crowdfunding fără efort și complet digital, sporind eforturile fondatorilor de a-și duce startup-ul la următorul nivel. Crowdfundingul nu a fost niciodată mai simplu!

3. Structură de capital simplificată

Întregul nostru protocol este bazat pe eliminarea provocărilor administrative și reducerea deținerii acțiunilor în numele tuturor investitorilor la o singură intrare în structura de capital a afacerii tale, în cel mai sigur și transparent mod.

4. Fără costuri în avans

Rōnin este un ecosistem care susține 100% startup-urile să prospere în fiecare etapă a dezvoltării lor, îndrumându-le pe întreaga călătorie de crowdfunding fără costuri inițiale. Asta numim noi angajament real.

5. Compatibil cu Venture Capitalists

Crowdfundingul prin Rōnin este prietenos cu Fondurile de Capital de Risc. Poți derula o campanie de crowdfunding înainte, în timpul sau după o rundă de finanțare prin VC. Ca atare, rundele de crowdfunding sunt complementare VC-urilor tradiționale, ajutându-te să-ți atingi cu mai multă ușurință ținta de finanțare.

O finanțare reușită începe cu Rōnin

Strânge capital direct de la comunitate prin platforma noastră de finanțare participativă, știind că toate eforturile sunt concentrate pe succesul fiecărei campanii lansate

Un partener de încredere

Procesul nostru de evaluare determină  ce oportunități de investiții se potrivesc mai bine comunității noastre. De altfel, investitorii sunt și ei identificați și testați. Acest lucru ne asigură un parteneriat de încredere cu ambele părți interesate: investitori și fondatori.

Rata de succes ridicată

Startup-urile aprobate să strângă capital cu noi și-au atins obiectivele financiare în mai puțin de 3 luni. Cu toate acestea, pot exista întotdeauna factori externi care afectează succesul campaniei. Noi ne angajăm pe deplin să facem tot posibilul pentru ca fiecare campanie lansată pe Rōnin să-și atingă ținta.

Cohortă de afaceri investibile

Rōnin prezintă investitorilor afaceri promițătoare în care se poate investi cu încredere. Procesul nostru de verificare    și evaluare presupune îndeplinirea unui standard înalt. Startup-ul tău va face  parte dintr-o cohortă robustă, pregătită  să strângă capital de la toate categoriile de investitori.

Cine poate strânge fonduri?

Orice startup cu ADN
puternic inovator

Facem crowdfundingul ușor și accesibil pentru startup-urile și fondatorii care își propun să creeze inovație, creștere și transformare. Democratizăm accesul la finanțare afacerilor aflate în orice stadiu de dezvoltare, indiferent de industria în care încearcă să producă o schimbare. O condiție trebuie îndeplinită: să existe spiritul inovator care aduce o perspectivă nouă și rezolvă o problema reală cu impact direct în viețile oamenilor.

Inclusiv afaceri non-tech

Rōnin sprijină o gamă largă de industrii, de la Augmented Analytics și inteligență artificială până la sectorul hranei curate pentru animale de companie și sporturi din viața reală. Deschidem porțile larg tuturor celor care caută și produc inovație. Sectoarele non-tehnologice sunt binevenite.

Cum poți aplica?

Aplică pentru crowdfunding în 3 pași simpli

Strângerea de capital pentru startup-ul tău nu a fost niciodată mai ușoară. Am simplificat procesul de aplicare
pentru crowdfunding pentru a-l face cât mai accesibil și practic.

Creează un cont
de emitent

Înregistrează-te cu un cont de emitent (fondator) și dă startul cererii pentru o campanie de crowdfunding.

1

Completează detaliile
companiei tale

Completează detaliile companiei tale, încarcă documentele necesare și trimite cererea. Atât de simplu.

2

Asteaptă
aprobarea

Ești gata să începi călătoria ta de crowdfunding? În mai puțin de 3 zile, unul dintre membrii echipei noastre te va contacta pentru a te ghida prin proces.

3

E startup-ul tău potrivit pentru crowdfunding?

Comunitatea de fondatori Rōnin crește rapid. Sunt bineveniți inovatorii cu interese și valori similare care vor să atragă finanțare și să își pregătească startup-urile pentru următoarele etape de dezvoltare. Indiferent dacă startup-ul tău se află în (Pre)-Seed sau etapa de finanțare de tip seria A, poți aplica pentru a strânge până la 5 milioane EUR, conform cadrului de reglementare al UE privind finanțare participativă.

Am creat de la 0 și folosim constant protocolul nostru de evaluare pentru a ne ajuta în procesul de due diligence. Credem că acest set de criterii va maximiza șansele de succes pentru campania ta de crowdfunding.

I

Coeficient de investibilitate și condiții de investiție — Cât de investibil este startup-ul tău? Care sunt perspectivele legate de această rundă? Cum a fost finanțată compania până în prezent? Există investitori notabili care susțin eforturile acesteia?

N

Noutate în avantajul competitiv - Care este avantajul competitiv de bază al afacerii tale? Cât de fiabil și stabil este acest avantaj pe o piață dinamică în schimbare?

V

Model de afaceri viabil - Cum capitalizează și monetizează compania? Care sunt perspectivele pe termen lung și cum arată cifrele? Cum a mers cu validarea modelului de afaceri de la lansare și ce planuri de creștere există?

E

Rata de piață eficientă - Evaluăm rata oportunităților de piață pe baza informațiilor companiei și a datelor de piață. Strategia de penetrare a pieței se potrivește cu starea de fapt și estimările acesteia?

S

Stabilitatea produsului - Cât de puternice sunt caracteristicile de bază ale produsului? Care sunt etapele în dezvoltarea produsului și cum se traduce acest lucru în creștere rapidă, scalabilitate, adopție și retenție pe piață?

T

Tracțiune & Echipa - Cum arată comunitatea startup-ului tău? Dar baza de utilizatori? Sunt derulate eforturi de marketing pentru creșterea companiei? Cum arată echipa? Există abilități complementare? Care este expertiza lor?

Ce presupune o campanie de crowdfunding?

Iată la ce ar trebui să te aștepți în procesul de crowdfunding cu Rōnin

Ne plac eficiența, transparența și transformarea scenariilor complexe în secvențe de pași temeinici. Poți afla mai multe despre pașii procesului de crowdfunding, odată ce cererea ta trece procesul de due diligence și este acceptată.

Nu rata nicio noutate! Fii primul care află toate detaliile legate de noi startup-uri listate pe Rōnin.

Împărtășim distracția, riscul și succesul

De la pregătirea unei campanii până la lansarea și promovarea acesteia, îți ușurăm experiența de crowdfunding oferindu-ți sprijin
la fiecare pas.

Atragi fonduri, îți dezvolți și implici comunitatea și pui bazele creșterii în viitor. Pentru toate acestea nu există costuri inițiale, ci doar un comision de succes, la final, odată ce îți atingi obiectivul de finanțare.

Ne ocupăm noi
Rōnin
Te ocupi tu
Fondator
Pre-campanie
Due diligence
Consultanta scriere plan de afaceri
Consultanta îmbunătățire pitch deck
Sprijin in dezvoltarea strategiei pentru campania de strângere de fonduri
Configurarea campaniei de strângere de fonduri
Definirea structurii de investiție
Campania de strângere de fonduri
Suport campanie de marketing și comunicare
Managementul procesului de investiții
Post-campanie
Taxa de succes a campaniei de strângere de fonduri
Comision de distribuire a profitului investiției
7%
din suma atrasă