Putting dreams to work.

Ai nevoie de îndrumare pe anumite subiecte pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel?

La Rōnin, înțelegem că lansarea și dezvoltarea unui startup poate fi o provocare, cu întrebări și obstacole care apar la fiecare pas. Indiferent că ai nevoie de îndrumări cu privire la strategia de pre-finanțare sau cauți sprijin continuu post-finanțare, experții noștri sunt aici pentru a te ajuta să faci față oricărei provocări cu care se poate confrunta startup-ul tău.

De la studii de piață la previziuni financiare, aspecte legale și nu numai, avem expertiza de care ai nevoie pentru a reuși.
Comunitatea noastră de mentori își va face timp să-ți înțeleagă nevoile specifice și să lucreze cu tine pentru a-ți oferi sfaturi personalizate și practice care te pot ajuta să-ți dezvolți afacerea.

Pre-finanțare

Dacă dorești să atragi finanțare pentru startup-ul tău, trebuie să te asiguri că te prezinți în cea mai bună lumină posibilă potențialilor investitori. Experții noștri de suport pentru afaceri te pot ajuta să construiesti un pitch convingător pentru startup-ul tău și să-ți ajustezi strategia pentru a-ți maximiza șansele de a obține finanțare.

Strategie

Explorează opțiunile de finanțare, identifică potențiale surse de finanțare și dezvoltă un plan eficient pentru a asigura capitalul de care ai nevoie pentru a crește.

1

Definire poveste

Rafinează pitch-ul și asigură-te că acesta comunică eficient viziunea, strategia și propunerea de valoare către potențialii investitori.

2

Modelare financiară

Îmbunătățeste-ți planul de afaceri, definește clar planul pentru succesul startup-ului tău și ridică șansele de a obține finanțarea de care ai nevoie.

3

Post-finanțare

Nu lăsa avântul startup-ului tău să încetinească după obținerea finanțării. Suntem aici pentru a te sprijini să navighezi următoarea fază de creștere, asigurându-ne totodată că faci maximul din investiția atrasă.

Planificare strategică

Definirea și planificarea detaliată a strategiei, Plan de acțiune detaliat (inclusiv KPI-uri)

1

Managementul performanței

Design organizațional, Model de operare, Managementul performanței

2

Suport continuu pentru afaceri

Indiferent de nivelul de dezvoltare la care se află startup-ul tău, echipa noastră de experți este alături de tine pentru a-ți oferi îndrumări și asistență continuă, te vor ajuta să depășesti orice provocări ar putea apărea și te vor sprijini să-ți duci afacerea pe noi culmi.

Business mentorship

Sesiuni practice de mentorat, unu-la-unu, pentru a răspunde la întrebări, a oferi feedback și a oferi îndrumări personalizate

1

Asistență pe aspecte financiare

Bugetare, Proiecții de venituri, Managementul fluxului de numerar, Declarație de profit și pierdere, raportări

2

Îmbunătățirea produsului

Testare, audit, feedback și îndrumări privind experiența utilizatorului și design-ul produsului, sesiuni de dezvoltare produs cu experți din industrie

3

Branding and marketing

Poziționare, Strategie de brand, Segmentarea audienței, Comunicare si Marketing, Strategie de conținut, Analiza comportamentului utilizatorului

4

Strategia de preț

Definirea modelul de preț pentru produsul/serviciile tale și maximizarea veniturilor

5

IT & Analiza date

Proiectare arhitectură IT și analiză de date pentru perspective acționabile

6

Match-making

Match making pentru angajarea de talente, parteneriate strategice, vânzări corporative și membri ai Consiliului de Directori

7

HR & Legal

Achiziție și management de talent, înregistrare companie și structuri corporative, aspecte de proprietate intelectuală, contracte comerciale

8

Coaching

Consiliere privind dezvoltarea abilităților specifice pentru a-ți îmbunătăți productivitatea sau a depăși o problemă de performanță

9

Fă cunoștință cu experții noștri și domeniile lor de expertiză

Explorează comunitatea noastră de profesioniști experimentați care aduc la masă ani de experiență practică în industrie.

Răzvan Grigoriu

Business mentorship, Strategie, Finanțe, Managementul performanței

Răzvan este un profesionist experimentat cu peste 20 de ani de experiență în finanțe și operațiuni în mediul corporativ. El a petrecut ultimii 15 ani în roluri de leader financiar și operațional, dezvoltând o perspicacitate solidă în dezvoltarea afacerilor și oferind rezultate impresionante.

Roxana Baias

Brand and Marketing

Roxana este un marketer și designer de modele de afaceri cu experiență, cu un background divers, care acoperă mai multe industrii și țări, cum ar fi FMCG (Procter & Gamble), retail (Mic.ro) și telecomunicații (Deutsche Telekom, Vodafone, Orange).

Dragoș Popelca

Business mentorship, Strategie, Supply Chain, Achiziții, Transformare Digitală

Dragos este un profesionist cu experiență de peste 20 de ani în Supply Chain și Achiziții. A lucrat în diverse companii de producție din România, conducând multiple echipe locale și globale.

Raluca Modaran

Management Resurse Umane, Design si Diagnoză Organizațională, Leadership and Dezvoltare Talent, Coaching

Raluca este o profesionistă cu vastă experiență de peste 20 de ani în resurse umane și dezvoltare organizațională. Ea a lucrat în diverse companii locale și internaționale din diverse industrii, inclusiv IT&C, Global Business Services, FMCG, Pharmaceuticals, Retail, Automotive, Energy și sectorul public.

Cristian Ionescu

Data Analytics, Management Reporting, Transformare Digitală

Cristian este un profesionist cu o experiență de peste 8 ani în supraveghere și implementare cu succes a proiectelor de analiză a datelor, construirea de echipe performante și sprijinirea clienților de tip întreprinderi și startup-uri în industrii precum auto, telecomunicații, publicitate și marketing, software, vânzări, retail și transport.

Monica Grigoriu

Coaching

Monica este Master Certified Coach (MCC) recunoscut la nivel internațional, acreditat de Federația Internațională de Coaching (ICF). Cu peste 14 ani de experiență, Monica a lucrat îndeaproape cu directori de top și lideri de afaceri din diverse industrii, cum ar fi IT, telecomunicații, BPO, servicii financiare, producție și servicii industriale, produse alimentare și băuturi.

Marius Stancu

Financial management, Commercial Finance, Digital Transformation

Marius este un profesionist orientat spre rezultate, cu peste 16 ani de experiență în raportare financiară, analiză și management. El are un istoric dovedit în a oferi rezultate excepționale și de a stimula creșterea prin expertiza sa în sistemele financiare și în principiile contabile.

Anca Toia

Legal & Compliance, M&A, IP Rights, Commercial

Anca este o profesionistă experimentată cu peste 20 de ani de experiență în conducerea echipelor juridice și în conducerea proiectelor complexe în domeniile Comercial, M&A, IPR, Angajare, Corporate în tehnologie. Ea a lucrat în firme de avocatură de top și în Telecomunicații.

Valentin Constantin

General management, Operations Management, Organizational Design, Strategy

Valentin este un profesionist cu experiență în domeniul Auto, cu un istoric dovedit de a genera un impact semnificativ prin direcția sa strategică și tactică în diferite arii de activitate precum  producție, cost, lanț de aprovizionare, calitate și siguranță.

Razvan Savu

Business Mentorship, Strategy & Positioning, Innovation, Problem Solving facilitation.

Răzvan este consultant executiv și facilitator cu peste 15 ani experiență in proiecte strategice în IT, ajutând clienți din industrii de top precum finanțe, telecomunicații, utilitați, retail, administație publică, IT&C.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți