Putting dreams to work.

Investește în viitorul pe care vrei să-l vezi

Descoperă selecția atent aleasă de oportunități de investiție în companii din diverse industrii și etape de dezvoltare

De ce să investești?

Sprijină dezvoltarea următorilor unicorni

Investește în startup-uri cu potențial ridicat de a schimba viitorul și ai șansa să-ți multiplici banii într-un mod inteligent

Deții acțiuni într-o afacere privată

Investind încă din stadii incipiente, primești acțiuni în afacerea pe care alegi să o susții proporțional cu mărimea investiției tale. În timp, ai putea câștiga profituri prin creșterea valorii acțiunilor.

Te alături unei misiuni care inspiră

În calitate de investitor, poți fi parte dintr-o misiune de a schimba în bine lumea din jurul nostru. Poți trăi entuziasmul de a susține inovația și de a contribui la înfăptuirea acesteia.

Te bucuri de succes

Dacă ești dispus să-ți asumi riscul și afacerea are succes, poate fi un demers plin de satisfacții. Vei susține ceva în care crezi și vei fi martor la modul în care crește și îți aduce profituri considerabile.

Cine poate investi?

Oricine poate investi

Literalmente, orice persoana cu vârsta de peste 18 ani poate investi. Pentru fiecare campanie de crowdfunding, fondatorii decid ce alte cerințe sunt necesare pentru a investi în afacerea lor. Mai multe detalii despre cine poate investi pot fi găsite pe paginile de prezentare a campaniilor în derulare.

Ce trebuie să faci?

Proces de investiție simplificat, complet digital

Construiește-ți un portofoliu diversificat de afaceri promițătoare și inovatoare în care crezi

1

Înregistrează-te gratuit și creează-ți profilul de investitor pentru a accesa toate detaliile campaniilor live

2

Explorează oportunitățile disponibile, evaluează condițiile propunerilor lor și alege afacerea în care vrei să investești

3

Selectează suma pe care dorești să o investești în afacerea aleasă

4

Verifică-ți identitatea și obține semnătura electronică pentru a te bucura de investiții sigure și fără fricțiuni

5

Semnează digital documentele de investiție și efectuează plata pentru a-ți asigura investiția

6

Când și dacă campania de crowdfunding se închide cu succes, devii acționar.

Nu rata nicio noutate! Fii primul care află toate detaliile legate de noi startup-uri listate pe Rōnin.

Împărțim distracția, riscul și succesul

Poți investi în startup-uri atent verificate și selectate. Rapid și sigur, fără nicio bătaie de cap.

Ne-am făcut o misiune din a simplifica și a avea grijă de fiecare detaliu al călătoriei tale investiționale, de la gestionarea documentației juridice, relațiilor continue cu investitorii, până la administrare și plată.

Ne ocupăm noi
Rōnin
Te ocupi tu
Investitor
Pre-campanie
Due diligence
Consultanta scriere plan de afaceri
Consultanta îmbunătățire pitch deck
Sprijin in dezvoltarea strategiei pentru campania de strângere de fonduri
Configurarea campaniei de strângere de fonduri
Definirea structurii de investiție
Campania de strângere de fonduri
Suport campanie de marketing și comunicare
Managementul procesului de investiții
Post‑campanie
Înregistrare SPV și costuri de administrare
Taxa de succes a campaniei de strângere de fonduri
Comision de distribuire a profitului investiției
10%
din profitul câștigat

Closed

Află mai multe despre companiile care au încheiat campanii de crowdfunding pe platforma noastră.

ELEC

Misiunea ELEC este aceea de a crea un ecosistem (hub de electro-mobilitate) în care utilizatorii, persoane fizice și persoane juridice, să aibă experiențe unice și oportunități de business bazate pe ridesharing, renting si încărcare. Astfel, prin aplicația ELEC, utilizatorii pot închiria mașini electrice, pot solicita curse cu mașini electrice, pot găsi și utiliza stații de încărcare rapidă în toată Europa.

Dressingz

Dressingz este un marketplace ce accelerează adopția modelului sustenabil circular de fashion, facilitând întâlnirea dintre pasionații de modă care doresc să vândă și cei care doresc să investească în articole pre-loved de lux. Astfel, prin reutilizare și revânzare, democratizează accesul la modă premium, transformând-o într-o investiție eficientă atât pentru consumatori, cât și pentru planetă.

Jobful

Jobful reduce discrepanța dintre piața forței de munca și angajatori printr-o soluție centrată pe profesioniști, îmbunătățind considerabil abordările tradiționale

AIMinded

AIMinded este o solutie de Inteligenta Artificiala care accelereaza tratamentul cancerului prin automatizarea analizei imaginilor din clinicile de radioterapie.

RepsMate

Repsmate este un startup tech multipremiat care ajută operatorii din call center (Vânzări, Customer Support) să analizeze interacțiunile cu clienții într-un mod detaliat generând rapoarte personalizate pentru fiecare client.

PLAYERFY

Playerfy este platforma prin care poti organiza rapid si fara batai de cap meciuri de fotbal. De la gasirea unui teren de fotbal pentru inchiriere pana la intalnirea de noi jucatori si organizarea meciului, toate au devenit simple si la indemana, prin Playerfy.

DROOLER

La Drooler creăm mancare gatita pentru caini, sanatoasa, cercetata si recomandata de veterinari, livrata din fabrica noastra direct in castronul cainelui tau.

AutoVantage

Autovantage este o platforma in care cei interesati de achizitia unei masini noi pot compara ofertele dealer-ilor din toata tara si pot alege oferte ce li se potriveste.

Stock Binder

Suntem o companie ce simplifica si automatizeaza procesul de stocare dintre retaileri si furnizori, oferind o platforma stabila de interconectivitate care le permite sa transfere rapid informații despre produse si stocuri.

Softlead

Softlead este o platforma integrata B2B, care foloseste metode de Analiza Augumentata pentru a gasi cel mai bune solutii software, folosind ADN-ul Digital al companiei.