Putting dreams to work.

Ce spun investitorii noștrii despre experiența cu Rōnin?

Ce spun investitorii noștrii despre experiența cu Rōnin?

Platforma este user friendly, iar procesul este unul foarte ușor și 100% digital. Prin câteva etape și click-uri poți deveni investitor într-un startup.

Suportul și informațiile oferite de Rōnin sunt foarte valoroase și importante pentru educația noastră financiară. Plecând de la articolele de specialitate și newsletter-ul săptămânal, până la workshop-urile cu Iancu Guda și întâlnirile cu fondatorii startup-urilor, fiecare moment este un câștig și un pas mai aproape de libertatea financiară pe care mi-o doresc.

Referitor la procesul investițional, un mare plus îl are valoarea minimă. Cu doar 100 euro poți deveni investitor într-un startup. Am ales să investesc în startup-uri prin intermediul Rōnin datorită profesionalismului dovedit de echipă.

Am aflat că nu orice startup ajunge în etapa de strângere de fonduri, procesul pentru ei fiind unul foarte riguros. Acest lucru îmi oferă încredere că sunt șanse mari ca startup-ul să fie unul de succes și investiția mea să dea roade.

Am investit prin Rōnin și voi continua să investesc. Recomand Rōnin, împreună prosperăm 🙂

Andrei Talaș

investitor, 30 ani

Prin faptul că poți începe să investești cu doar 100 de Euro într-o multitudine de startup-uri și atât platforma, cât și procesul în sine sunt intuitive și pot fi folosite ușor de oricine, Rōnin acoperă o parte importantă a pieței de investiții în firme aflate la început de drum. Totodată, prin pragul mic de intrare, investițiile devin mult mai accesibile tuturor.

Răzvan C.

investitor, 33 ani

Platforma Rōnin oferă investitorilor oportunitatea de a investi în companii de tip startup din piața locală, după ce acestea au fost validate de experții Rōnin. În acelaşi timp startup-urile cu potențial real de a merge la nivelul următor îşi pot prezenta planurile de extindere în fața investitorilor, iar Rōnin facilitează excelent acest lucru.

Educația financiară a investitorilor Rōnin este susținută de platformă prin intermediul training-urilor înregistrate cu Iancu Guda.

Crearea contului se face imediat, plus partea de validare a datelor personale pentru a putea investi în campaniile curente. Comunicarea cu echipa Rōnin a fost promptă şi profesională, am investit până acum în 2 campanii, voi investi în continuare cu Rōnin pentru a-mi diversifica portofoliul investițional.

Daniel Plăcintă

investitor, 41 ani