Putting dreams to work.

Roxana Baias

Branding și Marketing

Roxana este un marketer cu experiență și un designer de modele de afaceri, cu un background divers, care acoperă mai multe industrii și țări. Născută și crescută în România, ea a părăsit România post-comunistă la vârsta de 16 ani pentru un program de schimb de studii în Marea Britanie. Apoi și-a obținut diploma în administrarea afacerilor și de atunci a călătorit și a lucrat în mai multe țări din Europa, dobândind o experiență valoroasă în corporații din FMCG (Procter & Gamble), retail (Mic.ro) și telecom (Deutsche Telekom, Vodafone).

În prezent, Roxana a pornit într-o nouă călătorie în domeniul imobiliar în Europa Centrală și de Est, unde este manager de marketing pentru grupul Nepi Rockcastle. Expertiza ei în marketing și coaching i-a permis să exceleze în rolul său, unde conduce inițiative de marketing și ajută la modelarea direcției strategice a companiei.

În calitate de marketer, Roxana are un ochi atent pentru identificarea tendințelor consumatorilor și dezvoltarea campaniilor de marketing eficiente, care rezonează cu publicul țintă. În plus, are un talent natural pentru coaching și mentorat, ceea ce a ajutat-o să construiască și să dezvolte echipe performante de-a lungul carierei sale.

Cu un background cultural bogat și o experiența internațională, Roxana este foarte adaptabilă și poate gestiona situații complexe într-un cadru multicultural. Pasiunea ei pentru învățare și îmbunătățirea continuă i-a permis să rămână în fruntea curbei în domeniul său și să ofere rezultate impresionante pentru organizațiile cu care lucrează.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți