Putting dreams to work.

Meet Monica Grigoriu

Coaching

Monica este un Master Certified Coach (MCC) recunoscut la nivel internațional, acreditat de Federația Internațională de Coaching (ICF). Este licențiată în Marketing și consilier de afaceri certificat de Centrul Româno-American de Excelență. Cu peste 14 ani de experiență, Monica a lucrat îndeaproape cu directori de top și lideri de afaceri din diverse industrii, cum ar fi IT, telecomunicații, BPO, servicii financiare, produse alimentare și băuturi și producție și servicii industriale.

Stilul de coaching al Monicăi subliniază legătura dintre valorile personale și obiectivele de afaceri și crede cu tărie că fiecare restricție prezintă o oportunitate de creștere. În calitate de fondatoare a Coachingdipity, Monica oferă servicii de coaching individual și de echipă, precum și cursuri de coaching de nivel 2. Ea este, de asemenea, mentor coach ICF și a asigurând pregătirea pentru căile de acreditare ACC, PCC și MCC din 2011.
De-a lungul carierei sale, Monica a acumulat peste 6000 de ore de coaching individual și de echipă în managementul schimbării, managementul conflictelor, dezvoltarea unei culturi de coaching, tranziție în carieră, prezență executivă și coaching de echipă.

Abordarea Monicăi în ceea ce privește coaching-ul se bazează pe convingerea că o problemă abordată corect este pe jumătate rezolvată și este pasionată să-și ajute clienții să-și atingă întregul potențial. Istoricul ei vorbește de la sine și așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu tine pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele și să-ți duci afacerea la următorul nivel.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți