Putting dreams to work.

Războinicii rōnin sunt samuraii fără stăpâni. Rebelii, inovatorii, exploratorii. Cei care caută un scop pentru care să lupte și care nu se mulțumesc cu obișnuitul.

Ne-am unit forțele pentru că opțiunile actuale de finanțare și investiții nu funcționează pentru cei mai mulți.
Așa că am creat o cale nouă – propriul nostru bushido:

1

Antreprenorii =
adevarații eroi

Și cei mai multi au
idei de neprețuit.

2

Oricine
poate investi

Investitori sunt pretutindeni.
Trebuie doar să-i facem
conștienți de asta.

3

Suntem împreună
în această misiune

Împărtășim risc,
distracție și succes!

4

Inovație
revoluționară

Curajul și creativitatea fac
lumea să se învârte.

5

Iterează
constant

Încearcă, testează și învață.
Iar si iar. Eșuează rapid dacă
este necesar. Repetă.

Cine este un rōnin?

Oricine crede în filosofia noastră și acționează după aceasta! Dezvoltând afaceri cu impact sau sprijinindu-i pe cei care o fac, te poți alătura mișcării și poți deveni și tu un rōnin.

Suntem o comunitate de visători pragmatici gata să pună toată experiența și resursele disponibile împreună pentru a oferi fiecărei idei inovatoare șansa de a schimba viitorul în bine.

Cum a început Rōnin?

Ne-am imaginat un ecosistem în care nu doar cei norocoși reușesc să-și pună visurile în aplicare. O lume în care orice idee îndrăzneață care are potențialul să aducă valoare în lume poate avea o șansă. Și unde oricine poate să o sprijine și să contribuie la realizarea acesteia.

Ne-am dat seama că această lume nu era posibilă până când nu era îndeplinită o singură condiție: deschiderea accesului la investiții în startup-uri pentru publicul larg. Și exact asta facem!

Prin ce se deosebește Rōnin?

Transparență

Îmbinăm ce-i mai bun din tehnologie cu ce-i mai bun din etică. Cu ajutorul blockchain și AI/Machine Learning, utilizatorii au acces la toate informațiile necesare la fiecare pas din proces și primesc îndrumare care combină experiența umană cu inteligența digitală.

1

Înțelepciunea comunității

Rōnin primește în comunitate atât investitori novici, cât și pe cei experimentați.
Această incluziune face din comunitatea noastră de investitori una puternică, diversă și închegată, iar opțiunile de strângere de fonduri mai extinse.

2

Diversitate

Toate industriile au nevoie de idei inovatoare. Și orice persoană ar trebui să aibă posibilitatea de a susține afacerile în care crede.
De la producători de hrană sănătoasă pentru animale până la următorul unicorn în #medtech, indiferent că alege să investească 100 sau 100.000 EUR.

3