Putting dreams to work.
Prezentare generală a afacerii
Locație
Bucharest, România
Categorie
Fintech, Banking
Rezumatul campaniei
Obiectiv propus pentru finanțare
€257.000 - €307.000
Aport în acțiuni
3.64-5.35%
Valoare de piață
€2.800.000
Investiție minimă
€100
Zile rămase
0

Bankata este o aplicație de finanțe personale care ajută utilizatorii să ia cele mai bune decizii legate de banii personali si să-și administreze toate produsele financiare într-un singur loc, înlocuind toate aplicațiile bancare din telefonul acestora.

€0 din €257.000 finanțată

0%

Cea mai bună aplicație pentru administrarea finanțelor personale. Bankata te ajută să iți reduci cheltuielile și să economisești mai mult ca niciodată. Cu Bankata este simplu să-ți planifici bugetul, să faci plăți și să analizezi cheltuielile cu funcționalități pe care le vei iubi. Misiunea Bankata este sa devină platforma utilizată de toți consumatorii din Europa Centrală și de Est atunci când vine vorba de finanțele personale. 


Bankata este cea mai completă soluție de administrare a bugetului familiei cu o gamă variată de funcționalități precum: imaginea agregată asupra tuturor conturilor și cheltuielilor, soluții de creditare, investiții, procesare plăți, administrare abonamente telecom, asigurări sau utilități, recomandări de optimizare a bugetului prin tehnologie AI, verificarea și administrarea scorului de credit.


Bankata.ro este o platformă si aplicație de finanțe personale.

Utilizatorii care vin pe platforma web-based pot să compare toate produsele disponibile pentru ei și să aplice siguri, sigur și fără niciun cost pentru produsele care li se potrivesc cel mai bine.

În cadrul app-ului utilizatorii își vor putea vizualiza toate conturile personale și ale familiei deschise la bănci și alte fintech-uri cu dashboard-uri personalizate pentru cheltuielile și economiile lunare. În acest fel își vor putea administra mai bine finanțele personale, vor putea realiza plăți și vor primi recomandări personalizate pentru produse de creditare, economii si investiții. Mai mult, aplicația Bankata va oferi informații despre abonamentele lunare plătite, taxe și amenzi și va oferi posibilitatea administrării și plății acestora.


Ne puteti gasi pe:

https://ro.linkedin.com/company/bankata-ro 

https://www.instagram.com/bankata.ro/?hl=en

https://www.facebook.com/bankata.ro

https://www.tiktok.com/@bankata.ro

https://www.youtube.com/channel/UCJMJ2KSMLKl3-omVVSaYZ_w

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această campanie sau să investești

Creează-ți cont

Ai deja un cont? Autentifică-te!

Pentru a respecta reglementările în vigoare, detaliile complete ale campaniei de finanțare participativă sunt afișate numai utilizatorilor înregistrați.