Bankata

Prezentare generală a afacerii
Locație
Bucharest, România
Categorie
Fintech, Banking

Cea mai bună aplicație pentru administrarea finanțelor personale

Cea mai bună aplicație pentru administrarea finanțelor personale. Bankata te ajută să iți reduci cheltuielile și să economisești mai mult ca niciodată. Cu Bankata este simplu să-ți planifici bugetul, să faci plăți și să analizezi cheltuielile cu funcționalități pe care le vei iubi. Misiunea Bankata este sa devină platforma utilizată de toți consumatorii din Europa Centrală și de Est atunci când vine vorba de finanțele personale. 


Bankata este cea mai completă soluție de administrare a bugetului familiei cu o gamă variată de funcționalități precum: imaginea agregată asupra tuturor conturilor și cheltuielilor, soluții de creditare, investiții, procesare plăți, administrare abonamente telecom, asigurări sau utilități, recomandări de optimizare a bugetului prin tehnologie AI, verificarea și administrarea scorului de credit.


Bankata.ro este o platformă si aplicație de finanțe personale.

Utilizatorii care vin pe platforma web-based pot să compare toate produsele disponibile pentru ei și să aplice siguri, sigur și fără niciun cost pentru produsele care li se potrivesc cel mai bine.

În cadrul app-ului utilizatorii își vor putea vizualiza toate conturile personale și ale familiei deschise la bănci și alte fintech-uri cu dashboard-uri personalizate pentru cheltuielile și economiile lunare. În acest fel își vor putea administra mai bine finanțele personale, vor putea realiza plăți și vor primi recomandări personalizate pentru produse de creditare, economii si investiții. Mai mult, aplicația Bankata va oferi informații despre abonamentele lunare plătite, taxe și amenzi și va oferi posibilitatea administrării și plății acestora.


Ne puteti gasi pe:

https://ro.linkedin.com/company/bankata-ro 

https://www.instagram.com/bankata.ro/?hl=en

https://www.facebook.com/bankata.ro

https://www.tiktok.com/@bankata.ro

https://www.youtube.com/channel/UCJMJ2KSMLKl3-omVVSaYZ_w