Putting dreams to work.

Valentin Constantin

Management general, management operațiuni, design organizațional, strategie

Valentin este un lider cu experiență in domeniul auto, cu un istoric dovedit in generarea unui impact semnificativ prin direcția sa strategică și tactică în diferite domenii, inclusiv producție, cost, lanț de aprovizionare, calitate și siguranță. Cu o experiență profesională solidă în operațiuni de producție, management multi-site și leadership de proiect, el a definit, dezvoltat și condus execuția de strategii, tactici și planuri pentru a permite livrarea de rezultate superioare, experiență excepțională pentru clienți și costuri optimizate.

Valentin are o bogată experiență în planificarea strategică, managementul tranziției, design organizațional și îmbunătățirea operațională la scară regională. De asemenea, a gestionat proiecte locale și internaționale complexe, a condus echipe directe și virtuale și are o capacitate dovedită de a lucra cu succes într-un mediu multicultural.

Domeniile de expertiză ale lui Valentin includ Managementul operațiunilor de fabrică, Managementul proiectelor Greenfield/Brownfield, Excelența în sisteme de operare și operațiuni, Lean Manufacturing și Six Sigma, Mentoring & Leadership, Organizational Design, Multisite Leadership, Budgets and Purchase Management, Customer Experience, Supply Chain Management, Total Quality Management (TQM), strategie, planificare și leadership de proiect, managementul profitului și costurilor.

Cu o vastă experiență, Valentin este pregătit să sprijine obținerea de rezultate superioare în diverse industrii.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți