Putting dreams to work.

Fă cunoștință cu Răzvan Grigoriu

Business mentorship, Strategy, Finance, Performance management

Răzvan este un profesionist experimentat cu peste 20 de ani de experiență în finanțe și operațiuni în mediul corporativ. El a petrecut ultimii 15 ani în roluri de leader financiar și operațional, dezvoltând o perspicacitate solidă în dezvoltarea afacerilor și oferind rezultate impresionante.

Expertiza lui Răzvan constă în conducerea unor proiecte complexe, cum ar fi proiecte greenfield pentru noi fabrici, închideri de fabrici sau restructurari și transferuri de capacități de producție, conducând în cele din urmă la un proces de spin-off pentru o afacere de 3,2 miliarde USD. El are o experiență dovedită de a oferi rezultate remarcabile și de a conduce excelență operațională, transformare și îmbunătățire continuă în întreaga organizație.
Experiența sa în industria auto i-a oferit expunerea la excelența operațională, transformarea și cultura Six Sigma, pe care le-a integrat în modelul său general de operare.

În calitate de lean expert cu un MBA de la Universitatea CityU din Seattle, este bine echipat pentru a conduce echipe diverse și a naviga prin proiecte complexe.

 

Răzvan are un background multicultural și a lucrat cu echipe interfuncționale sau cu raporturi directe în întreaga lume. Experiența sa în lucrul într-un mediu global l-a făcut foarte adaptabil și are o capacitate unică de a naviga prin proiecte complexe într-un cadru divers și multicultural.

Pe lângă experiența sa corporativă, Răzvan este un investitor privat în agricultura ecologică, inclusiv o plantație de cătină și o fermă de păsări, cu o investiție totală de ~1 milion EUR din fonduri personale și UE. Această experiență i-a oferit o perspectivă asupra provocărilor antreprenoriatului și a importanței sustenabilității.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți