Putting dreams to work.

Raluca Modoran

Managementul resurselor umane, Diagnosticare și proiectare organizațională, Leadership și Dezvoltare Talent, Coaching

Raluca este o profesionistă cu peste 20 de ani de experiență în resurse umane și dezvoltare organizațională. Ea a lucrat în diverse companii locale și internaționale din diverse industrii, inclusiv IT&C, Global Business Services, FMCG, Pharmaceuticals, Retail, Automotive, Energy și sectorul public.

Expertiza Ralucai constă în conducerea proiectelor greenfield și în gestionarea programelor de transformare și eficiență pentru departamente, funcții sau companii aflate în diferite stadii de dezvoltare a afacerii. Ea a contribuit la proiecte de consultanță în managementul resurselor umane, acoperind o gamă largă de domenii precum strategie și planuri de management resurse umane, politici și proceduri de resurse umane, design organizațional, identificare și atragere talentelor, definire scheme de recompense și programe de retenție, precum și proiectarea și furnizarea de programe de evaluare și dezvoltare a talentelor.

Unul dintre punctele forte ale Ralucăi este capacitatea ei de a proiecta și furniza programe personalizate de evaluare și dezvoltare a talentelor și a leadership-ului, care se aliniază cu obiectivele de afaceri și stimulează creșterea durabilă. Ea are o experiență dovedită în crearea și implementarea strategiilor de dezvoltare care ajută organizațiile să identifice și să-și cultive talentele de top și să construiască pipeline-uri puternice de conducere.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți