Putting dreams to work.

Marius Stancu

Management financiar, Finanțe comerciale, Transformare digitală

Marius este un profesionist financiar orientat către rezultate, cu peste 16 ani de experiență în raportare, analiză și management financiar. Are un istoric dovedit în atingerea unor rezultate excepționale și stimularea creșterii prin expertiza sa în sisteme financiare și principii contabile.

În prezent lucrează pentru organizații cu prezență la nivel mondial, unde este expert în procesele standard de cost și standardizarea globală a proceselor de control. În cadrul acestor organizații, el a introdus proceduri standard de operare și a colaborat cu succes cu departamentul IT pentru a implementa modificările și îmbunătățirile solicitate de companie.

În rolurile sale anterioare, a gestionat operațiunile financiare pentru regiunea Europei și a susținut creșterea afacerii prin analiză și raportare financiară (implementarea programului de stimulare a vânzărilor, validarea schemelor de reduceri pentru clienți și rentabilitatea investiției pentru campaniile de marketing).

De asemenea, Marius a construit și gestionat bugetul financiar pentru o mare unitate de producție. Mai mult, are experiență în gestionarea configurației financiare și integrărilor de noi birouri și investiții greenfield.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți