Putting dreams to work.

Dragoș Popelca

Mentorship în afaceri, strategie, achiziții, lanț de aprovizionare, producție și planificare furnizori, logistică, transformare digitală

Dragoș este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență în Achiziții și Lanț de aprovizionare. A lucrat în diverse companii de producție din România, conducând diverse echipe locale și globale.

În ultimii 17 ani, Dragoș a lucrat în industria auto pentru companii precum Honeywell și Garrett Motion, acoperind roluri de management global sau regional. În aceste roluri, el a câștigat o experiență vastă în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, optimizarea proceselor de achiziții și conducerea inițiativelor de economisire a costurilor.

În parcursul său, Dragoș a condus proiecte importante de digitalizare și transformare a afacerilor în zonele lanțului de aprovizionare. Are o experiență vastă în livrarea proiectelor de succes care îmbunătățesc eficiența operațională, reduc costurile și sporesc satisfacția clienților.

În prezent, Dragoș este director al lanțului de aprovizionare în Azomures, unde își folosește expertiza pentru a supraveghea operațiunile lanțului de aprovizionare de un capăt la altul al companiei. El dezvoltă și implementează strategii care îmbunătățesc vizibilitatea lanțului de aprovizionare, optimizează gestionarea stocurilor și stimulează creșterea durabilă.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți