Putting dreams to work.

Cristian Ionescu

Data Analytics, Management Reporting, Transformare Digitală

În calitate de fondator al Witanalytica, Cristian oferă servicii de consultanță clienților săi și îi ajută să construiască infrastructuri de analiză end-to-end, permițându-le să obțină o productivitate și profitabilitate crescute.

Are peste 8 ani de supraveghere și implementare cu succes a proiectelor de analiză a datelor, construirea de echipe performante și sprijinirea clienților întreprinderilor și startup-urilor din industrii precum auto, telecomunicații, publicitate și marketing, software, vânzări, retail și transport.

Înainte de a fi antreprenor, în rolul său de Data Engineering and Business Intelligence Manager la Cheil | Centrade, el a ajutat compania să creeze un departament de analiză a datelor care a susținut activitățile de marketing digital.

Înainte de asta, a făcut parte dintr-un program de stagiari în management la Honeywell, unde a oferit suport analitic pentru fabricile de sisteme de transport. El a sprijinit implementarea proiectelor de transformare digitală în ceea ce privește inițiativele legate de Industria 4.0 care au contribuit la reducerea deșeurilor de producție și la optimizarea stocurilor.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți