Putting dreams to work.

Anca Toia

Juridic și conformitate, fuziuni și achiziții, drepturi de proprietate intelectuală, drept comercial

Anca este un avocat independent cu peste 20 de ani de experiență în proiecte juridice complexe, în special în domeniile comercial, fuziuni și achiziții, dreptul de proprietate intelectuală, dreptul muncii și dreptul corporativ în sectorul tehnologiei. În prezent, este consilier juridic la Ronin, unde își aduce cunoștințele juridice extinse pentru a sprijini succesul companiei.

Anca și-a început cariera ca avocat într-o firmă de avocatură de top și mai târziu a lucrat pentru cel mai mare jucător local de telecomunicații, unde a consiliat în mai multe tranzacții mari de fuziuni și achiziții. Cu înțelegerea ei profundă asupra complexităților juridice ale industriei tehnologiei, ea a devenit un atuu de neprețuit pentru companiile care doresc să navigheze peisajul juridic complex al acestui domeniu.

De-a lungul carierei, Anca și-a dezvoltat o reputație de a oferi consiliere practică și strategică clienților, întotdeauna având în vedere interesul lor. Experiența ei se întinde pe o gamă largă de domenii juridice și are un istoric dovedit în livrarea rezultatelor de succes pentru clienții săi.

Dorești să te alături comunității noastre de experți?

Construim o comunitate de investiții dinamică și colaborativă la nivel mondial, cu scopul de a oferi asistență atât antreprenorilor, cât și investitorilor.

Aplică pentru a obține asistență din partea comunității noastre de experți
Aplică pentru a obține suport de la comunitatea noastră de experți